Ki Dojo društvo - Donirajte dohodninoIZPOLNITE OBRAZEC IN PODARITE DEL VAŠE DOHODNINE ZA RAZVOJ ŠPORTA!

Društvo KI DOJO prispeva k širjenju ideje "zdrav duh v zdravem telesu" z rednimi treningi KI AIKIDA že od leta 1995. Z redno tedensko vadbo mladine in starejših, spodbuja nenasilje,harmoničnost in zdrav življenjski slog.

Donacija je anonimna, pri povprečni slovenski dohodnini znaša okoli 10 evrov. DRUŠTVO KI DOJO bo prejelo vašo donacijo v letu 2011, če dostavite izpolnjen obrazec na DURS do 31. decembra. Obrazec lahko oddate tudi osebno v društvu Ki Dojo  ali pa ga oddate preko portala e-davki (edavki.durs.si).

Upravičenca Društvo KI DOJO boste videli v pred izpolnjenem obrazcu dohodnine, ki ga prejmete čez nekaj mesecev. Če upravičenca ne navedete, ostane teh 5 promilov državnemu proračunu.

Mi jih bomo, to vam obljubimo, koristneje porabili za razvoj zdravega duha v zdravem telesu!

Vnaprej hvala!

Ljubljana, 01.03.2010

Stanislav Kirbiš
Mojster KI AIKIDA, GODAN (5. DAN)


P.S.:V skladu s veljavno davčno zakonodajo lahko davčni zavezanec podari do 0,5% dohodnine za financiranje splošno-koristnih namenov. Za splošno-koristne namene se štejejo humanitarni nameni, nameni varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami, invalidski, dobrodelni, ekološki, kulturni, športni, religiozni in drugi nameni...
Društvo KI DOJO je pridobilo status splošno-koristne organizacije s področja športa v letu 2009.